ďťż





dickgregor - 25 Sty 2010 20:56
Witam.
TV DAEWOO chassis CP-520 nie startuje.
Po włączeniu napięcia przez chwilę są poprawne,ale zaraz następuje ich spadek.
Np. +B ze 140V spada na 12V i miga led na przemian zielono/czerwono.
Wysokie odłączone,na żarówce bez zmian.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Model TV w tytule tematu!. Regulamin p.11. Proszę poprawić. [RR] Republika.pl Portal Społeczności Internetowych
   
 
  TV DAEWOO DTY-28A7K S chassis CP-520 Nie startuje.
TV DAEWOO DTY-28A7K S chassis CP-520 Nie startuje.


 




Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje.

Sprawdź, czy wpisałeś poprawny adres strony, lub skorzystaj z katalogu lub wyszukiwarki.



Copyright 1996 - 2006 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy »





oreshkov - 26 Sty 2010 04:50
W takich przypadkach, począwszy od wyboru na pierwszy tranzystor poziomego Q401 razvivka w razie zwarcia. Sprawdź wszystkie wokół całej stopy. Potem jakoś oddzielić od stóp Walutowy proveree go załadować go światłem i ci systemu 60vt 220v.Izprashtam shema. In such cases, starting with a check at first transistor for horizontal razvivka Q401 in the case of any short circuit. Check all around the entire foot. Then somehow separate from the converter foot proveree do it with a light load 60vt 220v.Izprashtam and your schedule. Call if you need a personal description of all you send it by email

Załacznik usunięty - regulamin pkt 10.6



amper 72 - 26 Sty 2010 09:15
Witam.
Jest kilka tematów dotyczących tego problemu.
Wpisz w wyszukiwarkę CP-520 i poczytaj.



mirex - 26 Sty 2010 14:09
Regulamin pkt 14.